0477 56 98 16 osteowezel@gmail.com

Maak een afspraak voor osteopathie in Schilde

Een afspraak maken kan gemakkelijk online. Voor dringende afspraken zonder beschikbaarheid kan u bellen op het nummer 0477569816. Heeft u last? Twijfel dan niet om contact op te nemen en maak vandaag een afspraak voor osteopathie in de regio Schilde ‘s-Gravenwezel Wijnegem en Schoten.

Telefoon

O477569816

Email

osteowezel@gmail.com

Adres

De Goudvink 7

2970 ‘s-Gravenwezel

Kan ik er gemakkelijk parkeren?

Als u een afspraak heeft zijn er voldoende parkeerplaatsen voorzien voor de praktijk voor osteopathie in Schilde. Pas op bij het binnenrijden, de poort is smal. Indien er alsnog geen doorgang zou zijn kan u altijd op straat parkeren. Zorg ervoor dat u het verkeer niet stoort en parkeer niet bij de buren. Lees meer.

Heb ik een voorschrift van een arts nodig voom mijn afspraak bij de osteopaat in Schilde?

Stijn Duchi van Osteowezel heeft zijn erkenning als osteopaat DO. Dat wil zeggen dat u zonder voorschrift van de huisarts een afspraak kan maken bij uw osteopaat in Schilde. Daarboven heeft u geen voorschrift nodig om een terugbetaling te krijgen bij uw mutualiteit. Echter is een doorverwijzing en extra informatie van uw specialist of huisarts altijd interessant. Ook zal uw osteopaat contact opnemen met uw behandelende arts indien nodig. Lees meer.

Wat als ik niet kan komen naar mijn afspraak bij de osteopaat in Schilde?

U dient uw afspraak 24 uur op voorhand te annuleren, op die manier kan uw osteopaat in Schilde nog iemand anders verder helpen in de voor u gereserveerde tijd. Indien u later annuleert wordt deze tijd aangerekend aan het gewone tarief.

Een online geplande sessie kan u annuleren via de link in uw bevestigingsmail. In andere gevallen kan u telefonisch annuleren via +32 (0) 477 56 98 16. Spreek een boodschap in als de telefoon niet beantwoord wordt, ook in het weekend. Andere kanalen worden echter niet gebruikt voor annulaties. Zie ook op de contact pagina.

Werkt osteopathie ook preventief om klachten te voorkomen?

Ja, door compensaties en bewegingsbeperkingen in het lichaam op te sporen en aan te pakken voordat deze problemen geven, kunnen ergere (vaak acute) klachten zoals lage rugpijn of hernia’s vaak vermeden worden. het is aan te raden om om de 3 tot 4 maanden langs te komen voor een preventieve controle. Ook een controle voor sporters in periodes van een hoge trainingsbelasting of voor een belangrijke wedstrijd zijn aangeraden. Indien u preventief wenst te komen voor een grote trainingspiek of wedstrijd raden we u aan om een afspraak te maken met uw osteopaat in Schilde met minstens 2 tussen de behandeling en het evenement. In onze praktijk gaan preventie en osteopathie dus hand in hand. Lees meer.

Osteowezel Stijn Duchi Osteopaat

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen wordt voornamelijk bepaald door de ernst van de klachten. Voor recente letsels zijn 2 à 5 behandelingen vaak voldoende. Om tot volledig herstel te komen van hardnekkige of langer bestaande klachten zijn meer behandelingen nodig. Aangezien uw lichaam na een behandeling tijd nodig heeft om een nieuw evenwicht te zoeken, varieert de tijd tussen 2 behandelingen van 1 week tot 3 weken of soms zelfs nog langer. Zoekt u een osteopaat die met u meedenkt? Maak dan vandaag nog een afspraak voor osteopathie in de regio van Schilde ‘s-Gravenwezel Schoten en Wijnegem. Lees meer.